8 lei la 6,2 L direct
in magazin
Apa alcalina, PH 8,8 prin ALCALINIASI
"Bunatati din Ardeal
str 14 dec. nr 6 A"

Vizualizare harta( ma(rita(
INFORMATII
Imbuteliat de SC Moldovin SRL
pentru ALCALIN IASI SRL
Perla Moldovei este marca inregistrata OSIM
Acesta este un Produs Original

Produse
Apa alcalina plata   6,2 l
Apa alcalina plata si carbogazificata    2 l
Apa alcalina plata si carbogazificata    0,5 l

Contact
ALCALIN IASI SRL
Str. 14 Decembrie 1989, nr. 6A, Iasi
0749/81.75.12    /    0743.23.45.30

Apa alcalina, o revelatie terapeutica:
de ce este buna Perla Moldovei, cu pH 8,8

Consultant: Dr. Octavian Bivol, medic generalist (semnatura)

Acneea, durerile de articulatii, arsurile la stomac, impotenta, constipatia, infectiile urinare, cu ciuperci, cu bacterii, psoriazisul, anumite forme de cancer si multe alte boli au o singura cauza: ACIDITATEA. Secretul sanatatii? ALCALINIZAREA.
Conceptul raportului alcalin-acid nu este unul nou. A fost invocat de Edgar Cayce in anii '40, apoi doctorul Theodore Barody a scris: "Alcalinizeaza-te sau vei muri. Nenumaratele denumiri ale bolilor nu conteaza cu adevarat. Ceea ce conteaza este ca toate au aceeasi cauza esentiala: prea multe deseuri acide in organism".
"Miracolul pH-ului" consta in schimbarea mediului din interiorul corpului. Potentialii invadatori nu se pot dezvolta intr-un mediu alcalin si devin inofensivi.
Prea multa aciditate

Biochimic si fiziologic, lucrurile pot fi explicate foarte simplu. Corpul este format din trei parti principale: una solida, celulele, si doua lichide - sangele si limfa. Celulele se hranesc prin sange si se detoxifiaza prin limfa. Acest ultim lichid este vascos si stationar, nu este pompat de inima, fiind pus in miscare de contractia muschilor.
Sangele are un pH de 7,35-7,45, adica usor alcalin: asa a fost creat! In aproximativ 4 minute, corpul trebuie sa ridice pH-ul la aceste valori, altfel organismul ar muri. 99% dintre reziduuri sunt acide (transpiratia sau urina au pH acid), deci corpul incearca sa elimine aciditatea din organism pentru a mentine pH-ul alcalin.
Nu e de mirare ca se acumuleaza in exces deseurile acide, organismul nereusind sa faca fata. O parte sunt depozitate in tesuturile cu circulatie sangvina mai slaba - burta la barbati, soldurile la femei, incheieturi, articulatii, anumiti muschi.
Cam tot ce se acumuleaza in organism sunt DESEURI ACIDE: colesterol, acizi grasi, acid uric, pietre la rinichi, la bila, urati, fosfati, sulfati, formatiuni cristaline. Acestea semnaleaza un singur lucru: HIPERACIDITATEA, si se transforma rapid in boli si imbatranire accelerata. Conform doctorului Barody, toate bolile au o singura cauza: prea multa aciditate.

Sangele sacrifica dintii si oasele

Cum se regleaza corpul uman? Sangele are la dispozitie 4 MINUTE pentru a rezolva problema, pentru a neutraliza acidul. Daca are putin de reglat, va folosi baze din corp - calciu si magneziu luate din oase si din dinti. In timp, aceasta duce la scaderea densitatii osoase (osteoporoza) si edentatie. Daca efortul este mai mare, sangele ia calciu, sodiu, magneziu, potasiu din organele vitale si, in timp, organismul sufera o coroziune severa. Urmatorul pas este aparitia bolilor microbiene sau ale "batranetii biologice".
Dar ce face sangele daca aciditatea este prea mare si nu poate ridica pH-ul organismului in maxim 4 minute? Arunca toata aciditatea pe celule si, la multi dintre oameni, acest lucru se intampla de trei ori pe zi. 

Cum apar celulele canceroase

Starea normala a celulelor este ALCALINA. Cand este invadata de acidul pe care sangele il devarsa in interiorul sau, celula sanatoasa devine un mediu neprielnic, cu foarte putin oxigen. Ori moare, ori se transforma. De obicei, se invata sa traiasca intr-un mediu anaerob, producandu-si energia prin fermentatie. Ea devine o celula canceroasa. Putem considera cancerul ca o planta care creste in interiorul corpului nostru. O planta ale carei radacini pot fi taiate prin alcalinizare.
Deci alcalinizarea este procesul prin care organismul revine la un pH normal: 7,35-7,45.

Apa alcalina curata corpul de reziduuri

In organismul cu hiperaciditate invadeaza bacteriile, ciupercile, viermii, apare oboseala, epuizarea si moartea. Dar agentii patogeni mor in mediul alcalin, deci scopul este de a mari cat mai mult alcalinitatea corpului prin hrana si lichide.
Haideti sa vedem cum putem reduce aciditatea (aceasta fiind problema fundamentala in toate bolile):
-    prin dieta: se considera ca un raport 80% alimente alcaline si 20% alimente acide este corect.
-    prin exercitii fizice si sauna: se ard caloriile, sarurile acide se dizolva prin transpiratie.
-    cel mai important procedeu: neutralizarea acizilor prin utilizarea apei alcaline. Ea dizolva acizii, care sunt eliminati apoi de rinichi.


DACA E SA BETI APA, ATUNCI BETI APA ALCALINA. E MULT MAI SANATOS.

Care sunt efectele utilizarii apei alcaline
-    Te energizeaza
-    Spala reziduurile acide din corp
-    Nutrientii sunt mai eficient asimilati in corp
-    Hidrateaza corpul de 3 ori mai eficient decat apa obisnuita
-    Excelent tratament pentru obezitate, diabet, psoriazis, osteoporoza
-    Curata corpul de toxine mai eficient decat orice alta metoda de detoxifiere
-    Stopeaza sau incetineste bolile cronice, precum cancerul, diabetul, artrita, bolile cardio-vasculare
-    Efecte benefice la femeile insarcinate: aproape ca nu mai apare starea de voma

Ce trebuie sa stim despre apa Perla Moldovei, cu pH 8,8

- Perla Moldovei este apa alcalina cu cel mare pH natural din Romania si una dintre putinele surse existente la nivel mondial.
- Spre deosebire de apele de baut obisnuite, o apa alcalina cu pH 8,8 inactiveaza instant si permanent pepsina 3b. Astfel, refluxul gastric dispare fara efecte adverse.
- Medicii recomanda ca prevenirea pietrelor la rinichi sa se faca prin consumul de fructe si legume, suplimente de citrati sau prin consumul de apa alcalinizata, pH 8,8.
- Consumul apei alcaline, pH 8,8 duce la cresterea pH-ului urinei si are ca efect reducerea resorbtiei oaselor din organism. In timp, densitatea minerala a oaselor este influentata pozitiv.
- Mediul alcalin distruge substantele cancerigene, neutralizand substantele acide si toxice din interiorul acestora.

Perla Moldovei
(foto cu sticla, eticheta si picaturi de apa in jur, pe fiecare picatura scrii cate o informatie de mai jos)
pH natural: 8,8
extrasa de la 210 m adancime
reziduu fix 333 mg/l
nitriti: 0,006 mg/l, adica de 83 de ori mai putin decat limita maxima admisa
apa oligominerala a carei alcalinitate este data de tulpina bicarbonatului de sodiu (NaHCO3)

COMANDA ACUM !
comenzi@alcaliniasi.ro
0749/81.75.12
0756/91.88.33